Kymenlaakso Cup 2020

Kymenlaakso Cup koostuu kahdesta  Pyhäjärven 5-Kalan kilpailusta ja kaksipäiväisestä Vuohijärven Elovedosta.Cup-pisteitä  jaetaan kolmessa osakilpailussa, Pyhäjärven 5-kalan kilpailuissa sekä Elovedon molempina kilpailupäivinä erikseen. Pisteitä jaetaan siten, että osakilpailun voittaja saa 30 pistettä, toinen 29 pistettä, kolmas 28 pistettä ... ja 30:nes yhden pisteen. Venekuntien välinen paremmuus ratkaistaan kolmen osakilpailun yhteenlasketun pistemäärän perusteella. Poikkeusoloista johtuen Kymenlaakso-Cupissa ei jaeta vuonna 2020 SM kisapaikkoja. Cupin venekuntakohtaisen kolme parasta venekuntaa palkintaan lahjakortein. 

Joukkuekilpailu

Cupissa on myös joukkuekilpailu. Joukkueen muodostaa korkeintaan kolme venekuntaa, joiden on osallistuttuva myös henkilökohtaiseen kilpailuun. Joukkuekilpailuun on ilmoittauduttava etukäteen viimeistää puolituntia ennen kilpailun alkua. Venekunta voi osallistua vain yhteen joukkueeseen kilpailukauden aikana. Osallistumismaksu on 60 euroa/joukkue kattaen kaikki osakilpailut. Joukkuekilpailun pisteet lasketaan samoin kuin venekuntakohtaisen kilpailun. Poikkeusoloista johtuen Kymenlaakso-Cupissa ei jaeta vuonna 2020 SM kisapaikkoja. Cupin joukkuekilpailun voittaja palkitaan lahjakortilla.

                                                                   Ohjelmalehtinen 

Kymenlaakso-cupin vuoden 2019 kilpailulehtinen löytyy alla olevan linkin takaa. Lehtisestä löytyy Kymenlaakso-Cupin ja kunkin osakilpailun säännöt ja kalojen kilpailukohtaiset alamitat.

Kymenlaakso-cup 2019 ohjelma

 

Tervetuloa kilpailemaan!