Kymenlaakso Cup 2018

Kymenlaakso Cup koostuu kahdesta  Pyhäjärven 5-Kalan kilpailusta ja kaksipäiväisestä Vuohijärven Elovedosta.Cup-pisteitä  jaetaan kolmessa osakilpailussa, Pyhäjärven 5-kalan kilpailuissa sekä Elovedon molempina kilpailupäivinä erikseen. Pisteitä jaetaan siten, että osakilpailun voittaja saa 30 pistettä, toinen 29 pistettä, kolmas 28 pistettä ... ja 30:nes yhden pisteen. Venekuntien välinen paremmuus ratkaistaan kolmen osakilpailun yhteenlasketun pistemäärän perusteella. Kymenlaakso-Cupin kuusi parasta venekuntaa palkitaan osallistumisoikeudella vetouistelun Suomenmestaruuskilpailuihin 2019.

Joukkuekilpailu

Cupissa on myös joukkuekilpailu. Joukkueen muodostaa korkeintaan kolme venekuntaa, joiden on osallistuttuva myös henkilökohtaiseen kilpailuun. Joukkuekilpailuun on ilmoittauduttava etukäteen viimeistää puolituntia ennen kilpailun alkua. Venekunta voi osallistua vain yhteen joukkueeseen kilpailukauden aikana. Osallistumismaksu on 60 euroa/joukkue kattaen kaikki osakilpailut. Joukkuekilpailun pisteet lasketaan samoin kuin venekuntakohtaisen kilpailun. Kymenlaakso-cupin voittajajoukkue palkitaan osallistumisoikeudella vetouistelun Suomenmestaruuskilpailuihin 2019.

                                                                   Ohjelmalehtinen 

Kymenlaakso-cupin vuoden 2018 kilpailulehtinen löytyy alla olevan linkin takaa. Lehtisestä löytyy Kymenlaakso-Cupin ja kunkin osakilpailun säännöt ja kalojen kilpailukohtaiset alamitat.

Kymenlaakso-cup 2018 ohjelma

 

Tervetuloa kilpailemaan!