Kymenlaakso Cup 2023

Kymenlaakso Cup koostuu kahdesta  Pyhäjärven 5-Kalan kilpailusta ja kaksipäiväisestä Vuohijärven Elovedosta.Cup-pisteitä  jaetaan neljästä osakilpailussa, Pyhäjärven 5-kalan kilpailuista sekä Elovedon molempina kilpailupäivinä erikseen. Pisteitä jaetaan siten, että osakilpailun voittaja saa 30 pistettä, toinen 29 pistettä, kolmas 28 pistettä ... ja 30:nes yhden pisteen. Venekuntien välinen paremmuus ratkaistaan neljän osakilpailun yhteenlasketun pistemäärän perusteella. Kymenlaakso-Cupin 2023 yhdeksän parasta venekuntaa ja paras joukkue palkitaan osallistumisoikeudella vuoden 2024 vetouistelun Suomen Mestaruus-kilpailuun

Joukkuekilpailu

Cupissa on myös joukkuekilpailu. Joukkueen muodostaa korkeintaan kolme venekuntaa, joiden on osallistuttuva myös henkilökohtaiseen kilpailuun. Joukkuekilpailuun on ilmoittauduttava etukäteen viimeistää puolituntia ennen kilpailun alkua. Venekunta voi osallistua vain yhteen joukkueeseen kilpailukauden aikana. Osallistumismaksu on 60 euroa/joukkue kattaen kaikki osakilpailut. Joukkuekilpailun pisteet lasketaan samoin kuin venekuntakohtaisen kilpailun. Cupin voittajajoukkue palkitaan osallistumisoikeudella vuoden 2024 vetouistelun Suomen Mestaruus-kilpailuun.

                                                             Ohjelmalehtinen 

Kymenlaakso-cupin vuoden 2023 kilpailulehtinen löytyy alla olevan linkin takaa. Lehtisestä löytyy Kymenlaakso-Cupin ja kunkin osakilpailun säännöt ja kalojen kilpailukohtaiset alamitat. Oikeus muutoksiin pidetään.

Kymenlaakso-cup 2023 ohjelma

 

Tervetuloa kilpailemaan!